Artikelen

Het moment van afscheid nemen
Anderhalf jaar geleden leerden Jan, Klarine, Christine, Joyce en Wouter elkaar voor het eerst kennen in de bed and breakfast in Noord-Holland. Nu zien ze elkaar hier voor het laatst terug. Samen met hun partners maken ze de balans...
Bespreek je uitvaartwensen
Deze week bezoekt de groep een begraafplaats en delen ze hun uitvaartwensen met elkaar.
Advertorial
Een passend afscheid
Goed en passend afscheid nemen helpt bij rouwverwerking. Om het je nabestaanden zo gemakkelijk mogelijk te maken, kun je nu al nadenken over wat je wilt en hoe jouw uitvaart eruit moet komen te zien.
Stel een bucketlist samen
Na het overlijden van Wouter beseft de groep nog meer dat ze alles uit hun leven willen halen. Een bucketlist is daar een goed hulpmiddel bij.
Advertorial
Contact met lotgenoten
Heb je zelf een dierbare verloren of heb je na het zien van Zolang Ik Leef behoefte om na te praten met lotgenoten? Dan kan dat op het forum Wie Troost Mij.
Wouter krijgt slecht nieuws
De situatie van Wouter gaat snel achteruit en Jan, Klarine, Christine en Joyce maken zich zorgen over hem.
UItvaartwensen bespreken
De groep komt, na een geslaagd eerste weekend, weer samen in de bed and breakfast. Dit keer hebben ze allemaal hun partners meegenomen.
Advertorial
Plaats een ster
Er zijn verschillende manieren om je dierbare te herdenken. Aan deze digitale sterrenhemel kun je een ster plaatsen voor je overleden dierbare en je herinnering aan hem of haar ook online een plek geven.
Een hart onder de riem
De verhalen die in het programma 'Zolang ik Leef' aan bod komen zijn aangrijpend. Wil je naar aanleiding van de uitzending je steun betuigen, dan kan dat op deze pagina.
Herkenning en steun
In de eerste aflevering ontmoet de groep elkaar voor het eerst in de hoop herkenning bij elkaar te vinden, verdriet te delen en hopelijk ook samen te lachen. De komende weken zullen ze regelmatig bij elkaar komen om elkaar te steu...
Lotgenoten delen lief en leed
Peter van der Vorst volgt vijf ongeneeslijk zieke mensen gedurende de tijd die hun nog rest. De lotgenoten ontmoeten elkaar geregeld in een boerderij. Hier delen ze niet alleen hun verdriet, maar beleven ze ook mooie momenten.